18.11.2020 Řešení

Jak vypadá nejlepší systém kontroly vstupu?

Není přístupový systém, jako přístupový systém. Můžete jít cestou kontrolérů, hloupých čteček, změti kabelů, designu, který neladí k interkomu a nastavování přístupu, které vám bude trvat hodiny. Už se vám chce plakat? Zamáčkněte slzy. Zkuste jiný, lepší přístupový systém.

Asi vás teď nepřekvapí, že je to ten náš systém. Vytvořili jsme pro vás novou stránku o našem unikátním řešení kontroly vstupu. Dozvíte se tam, v čem je náš systém lepší, z čeho se skládá, jak funguje a proč byste ho měli nabízet svým zákazníkům.

Malá ochutnávka toho, co se na stránce dozvíte

Čtečka a kontrolér v jednom

přístupové systémyNejvětší rozdíl oproti klasickým přístupovým systémům je v tom, že nehledáte místo pro kontrolér a nepropojujete ho s hloupými čtečkami. Každá naše čtečka má inteligenci v sobě a zámek nebo dveřní kontakt připojíte přímo do ní.

Bezpečnost myslíme vážně

Že bude přístupový systém bezpečný, to asi očekáváte. Ale ten náš je ve fyzické bezpečnosti i kyberbezpečnosti mnohem dál. Typickým příkladem je... No, kdybychom vám to popsali všechno tady, už byste na novou stránku nemuseli přecházet. Takže všechno o našem systému kontroly vstupu zjistíte po kliknutí na tlačítko.

Přejít na stránku o přístupovém systému 2N