05.06.2020 Kompatibilita

Nabídněte chytré bydlení. Nabídněte společně 2N a Crestron

Crestron patří mezi nejlepší v domácí automatizaci a naše IP interkomy si s těmi nejlepšími rozumí. Naprostá kompatibilita znamená víc projektů, kde naše produkty uplatníte.

Crestron má skvělou aplikaci Crestron Home. Váš zákazník ovládá svou domácnost přímo ze svého telefonu nebo tabletu. Ovládá jednotlivá zařízení – světla, hudbu, žaluzie, zámky. Akce na sebe ale můžou i navazovat. Při příchodu domů si zákazník mobilem otevře dveře třeba u interkomu 2N® IP Verso se čtečkou Bluetooth. Crestron Home pak sám rozsvítí, zatáhne rolety a zapne hudbu.

2N + CrestronAplikace Crestron Home ale není jen k ovládání a přepínání jednotlivých scén. Rezident si spoustu věcí může sám nastavit. Rozsvícení světla v koupelně v druhém patře ve večerních hodinách? Majitel se asi chce naložit do vany. K tomu by se hodil jemný jazz. Pár kliknutí v aplikaci a hudba hraje. Co kdyby ale začala hrát hudba automaticky, když se večer v koupelně rozsvítí? Majitel si to s přehledem nastaví sám. Příště si ušetří pár kliků a užije si svou koupel o chvilku déle.

Kompatibilita produktů 2N a Crestron je na té nejvyšší úrovni. Crestron snadno najde interkomy 2N a hned je začlení do systému. Naše interkomy podporují RAVA protokol a bez problémů se dovolají na dotykové obrazovky ze série TSW od Crestronu. A klidně až na 16 panelů zároveň.

V chytré domácnosti je budoucnost

Buďte připraveni. Naši obchodníci vám představí, jak můžete do takové domácnosti začlenit naše produkty.

Chci být připraven