05.10.2021 Produkty

Usnadněte si práci s 2N® Residential Access

Možná už dnes v My2N nastavujete volání mezi interkomem a odpovídacími jednotkami uživatelů. Nově můžete přímo v platformě My2N spravovat také přístupové údaje rezidentů.

Co je služba 2N® Residential Access?

2N® Residential Access je další ze služeb portálu My2N, ve které nastavíte rezidentům přístupové údaje. V tuhle chvíli představujeme počáteční fázi se základními funkcemi. Prozatím díky ní nastavíte ty nejjednodušší přístupové scénáře, ale s novou službou ušetříte spoustu času.

Jak ušetříte čas?

Přidělujte rezidentům přístup do budovy jednoduše, intuitivně a odkudkoli. Až doposud jste se museli připojit se do webového rozhraní interkomu/přístupové čtečky. Až ve webovém rozhraní jste mohli nastavit rezidentům přístupová práva. Teď vše nastavíte přímo v My2N.

Jaké jsou limity?Residential Access - Dům a IP Verso

Aktuálně služba podporuje pouze technologii RFID a generování PIN kódu. Systém v tuhle chvíli nerozlišuje, uživatelské role a jednotlivá zařízení. To znamená, že všechny interkomy a přístupové čtečky, u kterých je aktivovaná služba 2N® Residential Access, nechají vstoupit všechny uživatele s platným přístupovým oprávněním.

Jaké projekty přes 2N® Residential Access nastavíte?

Vyřešíte ty nejjednodušší scénáře. Například projekt s interkomem 2N® IP Verso u hlavních dveří a přístupových čteček 2N Access Unit 2.0 u dveří do kolárny a sklepů. V tomto případě mají všichni obyvatelé domu přístup do všech zmíněných prostor, takže vše zvládnete z My2N.

Jak na to? Jednoduše:

  1. Přihlaste se do My2N.
  2. Jediným kliknutím na detailu zařízení aktivujte službu 2N® Residential Access.
  3. Přiřaďte uživateli přístupové údaje. Vygenerování PIN kódu nebo přidání RFID karty uživateli provedete z hlavní stránky nebo na detailu uživatele.

Na čem dalším pracujeme

Brzy nabídne portál My2N další klíčové funkce. Těšte se na kompletní řešení správy rezidenčního přístupového systému. Už příští léto představíme:

  • podporu Bluetooth technologie,
  • přístupové logy,
  • uživatelské role,
  • časové profily,
  • přehledovou stránku přístupového systému (tzv. dashboard),
  • a mnoho dalšího.

Vyzkoušejte 2N® Residential Access v My2N

Dejte nám vědět, co si o něm myslíte. Využijte příležitost ovlivnit vývoj služby 2N® Residential Access.

Kontaktujte nás