11.11.2020 Řešení

Vydělejte nastavením složitých scénářů. Práci jsme už udělali za vás

Naše interkomy umí víc než otvírat dveře a volat. To už víte. Teď vám přiblížíme nekonečné možnosti funkce Automation. Vše jsme přehledně popsali na nové webové stránce.  

Chtějí vaši zákazníci nastavit speciální chování interkomů a čteček pro kontrolu vstupu? Například:

  • Chci dostávat fotku z interkomu do svého emailu, když kamera interkomu zaznamená pohyb.
  • Pokud se dveře po odemčení nedovřou, chci, aby na to byl ihned upozorněn hlídač budovy.
  • Chci hromadně rozesílat jednorázové PIN kódy k přístupu.
  • Líbilo by se mi, kdyby se rozsvítila světla, když si odemknu.

Takových scénářů může být nekonečně mnoho. Vybrali jsme nejatraktivnější z nich a připravili je jako soubory ve formátu .AM. Stačí si je stáhnout a nahrát do interkomu nebo čtečky.

Pro začátek jsme vytvořili 10 nejzajímavějších scénářů. Postupně budeme přidávat další. U každého scénáře najdete soubor ke stažení a postup nastavení ve webovém rozhraní našich zařízení. Také jsme sepsali, co vše je pro správné fungování scénáře potřeba. Protože víme, že je každý projekt jiný.

Na stránce najdete i vysvětlení toho, jak pracovat v sekci Automation. Dozvíte se i co pro nastavování potřebujete a na koho se obrátit, když budete potřebovat poradit.

Dáváme vám možnost si vydělat peníze nejen na probíhajících, ale i na uzavřených projektech. Zavolejte vašim zákazníkům a zeptejte se, jestli nepotřebují nastavit speciální scénář. Pak se podívejte, jestli ho už nemáme na stránce Automation. Pokud ne, ozvěte se našim odborníkům, kteří vám s nastavováním pomůžou.