10.09.2021 Události

Nechte se okouzlit našimi novinkami na podzimních výstavách

Snad nikdy jsme se nepřipravovali na výstavní sezonu s takovým nadšením. Konečně se s vámi můžeme osobně setkat a naživo vám předvést naše produktové novinky. Jak jsme zahájili výstavní sezonu a kde nás letos na podzim můžete potkat?

Naši podzimní tour jsme odstartovali v USA, a to hned na třech výstavách: ISC West v Las Vegas, Apartmentalize v Chicagu a CEDIA Expo v Indianapolis. A výsledek? Magazín CEDIA Daily přinesl článek o naší nové přístupové čtečce 2N Access Unit M . A to hlavní teprve přijde. Náš vlajkový interkom 2N® IP Style získal své první ocenění v mezinárodní soutěži! Připravujeme pro vás více podrobností a na rovinu přiznáváme, že tento úspěch nás moc těší. Získali jsme ho totiž na nejvýznamnější výstavě chytrých domácích technologií na světě. Umíte si představit úspěšnější začátek výstavní sezony?Výstava - stánek

Naše nejnovější řešení pro komerční i rezidenční budovy jsme představili i na výstavě The Security Event v Birminghamu. Tamní integrátory velice zaujala naše patentovaná technologie WaveKey pro mobilní přístup. Ve druhé polovině září pak konečně představíme naše produktové portfolio na největším stavebním veletrhu v České republice FOR ARCH. Říká se, že doma není nikdo prorokem, a tak jsme zvědaví, jestli 2N® IP Style zopakuje podobný úspěch i na domácím hřišti. Držte nám palce!

Po Praze se koncem měsíce chystáme po dvou letech do Paříže na Expoprotection Sécurité. Věříme, že naše elegantní interkomy a přístupové jednotky budou zdobit stále více francouzských budov a chránit bezpečí jejich obyvatel. V říjnu nás čeká několik menších eventů ve Španělsku a Beneluxu a v listopadu už nás volá Londýn na výstavu London Build. Podzimní sezonu uzavřeme v Itálii na výstavě Sicurezza, která se koná společně s výstavami MADE Expo a Smart Building Expo na známém výstavišti Fiera Milano. Jak vidíte, příležitostí vyzkoušet si naše nejnovější produkty je opravdu hodně.

Chcete mít přehled o všech výstavách, kde se s námi můžete potkat? Podívejte se na kalendář výstav.

Nemůžete se zúčastnit žádné z výstav? Nevadí. Myslíme i na vás. Určitě si nenechte ujít další pokračovaní našeho úspěšného vysílání 2N On Air. V nadcházejícím díle se dozvíte všechno o integracích v rezidenčním sektoru.