10.07.2020 Kompatibilita

Integrační léto: Téma vzdálené recepce nebylo nikdy aktuálnější

Zaručte nájemníkům bezpečné přijetí zásilek, ušetřete na pozici recepční a získejte přehled o pohybu v budově.

Jak zasáhla pandemie náš obor? Každý zaznamenal nárůst online nákupů, které musejí bezpečně doputovat až k majiteli. Podle Adobe Analytics, jejich objem vzrostl v USA o 49% (Meyersohn, 2020) jen za poslední měsíc. Jenže jak nájemníkům zaručit bezpečné přijetí zásilky, aniž by se s kurýrem museli potkat? Jak sdílíte s nájemníky informace a udržujete vztahy? A víte, kdo vám po budově cestuje? Naštěstí nás baví pracovat s inovativními společnostmi. Společně vytváříme řešení, která pomáhají i v době po pandemii.

Recepci obsluhujte vzdáleně

Nabídněte svým zákazníkům kombinaci 2N IP interkomů s Carson App. S touto aplikací pro chytrý telefon poskytujete 24/7 službu vzdálené recepce. Jinými slovy umožníte operátorům vzdálenou komunikaci s pošťáky. Pošťák zazvoní na interkom vybavený kamerou, operátor ověří jeho totožnost a přes telefon mu otevře dveře do úschovny balíků. Přes aplikaci lze s nájemníky také sdílet nejnovější informace týkající se budovy a domovního řádu. Ušetřete na výplatách pro recepčního bez ztráty komfortu pro obyvatele nemovitosti.

Vstup na PIN nebo QR kód?

V Evropě a jižní Africe jsme spojily síly se společností EvTrack. Společně jsme rozvinuli bezkontaktní přístup do budovy. Nájemníkům můžete říct, že své návštěvy mají plně pod kontrolou. Přes webový portál předvyplní kontakt na návštěvníka, kterému pak přijde jednorázový PIN nebo QR kód pro otevření dveří. Návštěvník jej zadá při vstupu a … voilà! Dveře se otevřou. Stejně to funguje s alternativou, QR kódem. A už jsme zmínili možnost integrace s kamerou na měření teploty? Možná se vám bude hodit i tato funkce. Všechny informace z interkomů a čteček o pohybu se navíc sbírají do jednotného reportu. Kdyby se přihodilo něco nečekaného, budete mít aktuální informace, jestli někdo v budově neuvízl.

Chcete se dozvědět více o našich partnerech? Jak můžete podobných scénářů dosáhnout se systémy vašich klientů?

Kontaktujte náš integrační team