02.06.2021 Řešení

Jak jsou s WaveKey spokojení v autosalonu Jaguar Land Rover?

Zjistěte, co přivedlo největší showroom v zemi k technologii WaveKey. Inspirujte se novým projektem a nabízejte technologii budoucnosti.

autaAlbion Cars provozuje největší showroom a servisní centrum Jaguar Land Rover v České republice. O zákazníky tu pečuje přes 100 zaměstnanců, kteří potřebují být neustále v pohybu mezi mnoha budovami rozlehlého areálu. Impozantní centrum bylo navrženo s důrazem na nejmodernější technologie a nadstandardní nároky musel splnit i přístupový systém.

Vyhrála nová přístupová technologie WaveKey. Každý zaměstnanec má v mobilním telefonu speciální aplikaci 2N® Mobile Key, která ho autorizuje ke vstupu do budovy. Bez klíčů, bez karet, bezdotykově a hlavně bez čekání. Stačí se přiblížit k jedné ze 40 přístupových jednotek 2N® Access Unit 2.0 a za 0,3 vteřiny je otevřeno. Aplikace je bezplatná a odpadají náklady spojené s náhradou ztracených vstupních RFID karet.

Šifrovaná komunikace mezi mobilem a čtečkou zamezuje zneužití identifikačních údajů a posouvá zabezpečení na vyšší úroveň. Kompletní správa IP systému probíhá centrálně v přehledném grafickém rozhraní softwaru 2N® Access Commander. Bonusem pro zaměstnavatele je možnost využít funkce záznamů příchodů a odchodů v docházkovém systému.

Prostudujte projekt detailněji

Zjistěte, jak technologii WaveKey implementovat do svého dalšího projektu.

Stáhnout dokument