19.02.2021 Kompatibilita

Objevte naše řešení na Milestone Marketplace

V oblasti kontroly vstupu hrajeme první světovou ligu. A tak není divu, že naše IP interkomy a přístupové jednotky patří mezi ověřená řešení systému Milestone. Najdete je i na Milestone Marketplace. Podívejte se sami. 

Ovládejte bezpečnostní systémy z jednoho rozhraní

Přemýšlíte zrovna nad komplexním bezpečnostním řešením do vašeho nového projektu? Jděte pro inspiraci rovnou na Milestone Marketplace. Nabídněte svým zákazníkům integrovanou kontrolu přístupu, monitorování dveří a oboustrannou komunikaci s návštěvníky v reálném čase. Naše řešení vás ohromí.Milestone Marketplace

A zaručeně nadchne i vaše zákazníky. Díky 2N® Access Commander pluginu pro XProtect® například pracovníci ostrahy snadno vizuálně ověří identitu osoby právě vstupující do budovy s údaji, které se v systému zobrazí v okamžiku, kdy použije RFID kartu. S naším řešením má ostraha dokonalý přehled o dění v budově a může okamžitě zareagovat na nečekané události. Pomáhá tomu signalizace stavu dveří a jejich ovládání přímo z mapy objektu. 

Načerpejte inspiraci pro příští projekty

Milestone Marketplace je virtuální platforma určená pro všechny uživatele bezpečnostního systému XProtect®. Udělejte si čas a pozvěte na prohlídku i své zákazníky. Seznamte se s výhodami naší integrace a zjistěte, jaké funkce můžete využít. Stáhněte si instalační manuál, podívejte se na instalační video nebo si rovnou zarezervujte ukázku našich produktů. Načerpejte inspiraci. Bude se vám hodit při práci na příštích projektech. 

Nejste si jisti, jaké řešení zvolit do svého aktuálního projektu?

Poradíme vám