07.09.2020 Produkty

A nechcete k tomu software na hromadnou správu?

To je otázka, kterou byste měli položit svým zákazníkům při každém větším projektu. Teď jim 2N® Access Commander nabídnete snadno. Ukažte jim nové demo.

2N® Access Commander je úžasný software na hromadnou správu našich IP zařízení. Ideální je do projektů s 10 zařízeními a 50 uživateli. Naším cílem je, aby si váš zákazník zvládl sám přidat uživatele do systému a nastavit zóny a přístupy. Vy se pak místo ježdění ke klientovi můžete věnovat novým projektům, které opravdu vydělávají.

Kdo to u zákazníka místo vás obstará? Přidat uživatele zvládne někdo z HR oddělení. Přístup návštěvníkům nastaví recepční. Změnu přístupových zón obstará IT manažer. Software 2N® Access Commander umí i docházku. Zákazník tak ušetří za separátní docházkový systém.

Nabídněte 2N® Access Commander, zvýšíte hodnotu projektu a tím i svoji marži.

Jak software nabízet?

Ukažte zákazníkovi naše nové demo. Uvidí přehledné prostředí softwaru. Předveďte mu všechny vlastnosti, jak software zaznamenává logy a jak pracovat s docházkou. Data v demu odpovídají klasické instalaci s desítkami uživatelů a několika interkomy a přístupovými čtečkami.

Při prvním přihlášení do dema vás poprosíme o vaše údaje. To abychom vám mohli pomoct s projektem. Ale jen v případě, že budete sami chtít. Pro další přihlášení už stačí jenom email.

Smazali jste v demu při ukázce zákazníkovi všechny uživatele? I to se může stát. Ale nebojte, při dalším přihlášení všechno resetujeme a začínáte s původními daty.

Vyzkoušejte si nové demo a nabídněte 2N® Access Commander hned do dalšího projektu.

Vyzkoušet demo