Rekonstrukce centrály v Praze

Víc než třetinu života trávíme v práci, a proto se snažíme našim zaměstnancům maximálně zpříjemnit pracovní prostor. Jsme totiž přesvědčeni, že prostředí, kde trávíme čas, ovlivňuje nejen naše pocity a myšlení, ale i naší efektivitu.

JAKÉ ZMĚNY JSME TEDY PROVEDLI?

Ve spolupráci s designéry a architekty byla vypracována celková koncepce jednotlivých kanceláří, z níž postupně vzniklo konkrétní interiérové řešení. Zrekonstruované prostory celkově dostaly mladistvější, modernější a svěžejší vzhled a výrazně se zvýšila jejich estetická a funkční úroveň. Nová podoba našich kanceláří odráží nejen naši snahu o slaďování pracovního a osobního života, ale i naše firemní hodnoty, kulturu, cíle a vizi.

Kanceláře jsou teď lépe členěny, a i když se jedná o open-space, nově poskytují větší míru soukromí a „krytých zad“. Přibyla i podsvícená recepce z corianu, prosklené příčky zasedaček, stropní světelná tělesa s větší svítivostí či protipožární dveře.

Zároveň jsme rozšířili a zútulnili odpočinkový prostor naproti kuchyňkám, kde si každý může odpočinout a přijít na jiné myšlenky. Kuchyňky jsme zmodernizovali a upravili tak, aby příchozí už neděsil pohled na špinavé nádobí. Přidali jsme rovněž filtr na vodu a kávový koutek.

Zajímavostí a oživením je rovněž použití chytrých barev na některých stěnách. Nově můžeme psát na zeď fixem, který se dá následně jednoduše mazat. Všichni sportovci zase uvítali, že jsme prostor jedné z toalet využili pro vytvoření sprchy.

Celé prostory jsou navíc zautomatizovány a ovládány pomocí našich chytrých řešení, jako jsou dveřní IP interkomy, dotykový komunikátor 2N® Indoor Touch či ozvučení pomocí IP audia. Díky rekonstrukci bylo také možné instalovat potřebné vybavení pro vývoj a testy mechanik či produktů, jako je například akustická, baro či solná komora.

Fotogalerie