Myslíme na architekty i projektanty

Víte, že pro vás máme připravené soubory, bez kterých se při moderním projektování budovy neobejdete?

Textové specifikace našich produktů, CAD výkresy a BIM objekty – nic z toho nemusíte vymýšlet, kreslit a vytvářet. My jsme to udělali za vás. Věnujte ušetřený čas dalšímu projektu, nebo běžte dřív domů.

Vše důležité jsme pro vás shrnuli na nové stránce pro architekty a projektanty. Stránka slouží hlavně jako rozcestník a odkáže vás na místo, kde dokumenty najdete. Specifikace do projektů najdete na webu. CAD výkresy a BIM objekty jsou v naší Media Library. Navíc přímo na stránce najdete nový katalog, který popisuje reálné využití našich produktů.

Nevíte, jestli se vám něco z toho hodí?

  • Specifikace pro projektanty – sáhněte po nich, když potřebujete specifikovat jednotlivé produkty v projektové dokumentaci. Crtl+C, Ctrl+V a ušetříte spoustu času.
  • CAD výkresy – okótované 2D výkresy našich produktů. Dokonce ve dvou formátech – dwg a pdf.
  • BIM objekty – informační model budovy je skvělá věc. Pomůže vám při plánování, konstrukci i správě budovy. Nyní do modelu můžete zahrnout i naše produkty.
  • Rezidenční katalog – pokud jste teprve ve fázi návrhu, prolistujte si náš nový katalog. Najdete v něm hned několik komplexních řešení pro rezidenční trh. 

Navštivte naši novou stránku a získejte všechno potřebné pro moderní projektování

Získat dokumenty