22.04.2021 Kompatibilita

2N On Air: S partnery po boku

Milestone, Inner Range, Axis Communications, Cisco a 2N na jednom podiu. Na konci května se dozvíte, co znamená 360°přístup k bezpečnosti v kancelářském prostředí. Přihlaste se!

Co pro vás připravujeme?

Hlavním tématem letošního druhého 2N On Air budou integrace typické v kancelářském prostředí. Přizvali jsme proto přední technologické firmy, abychom vám ukázali řešení bezpečnosti od podzemní garáže až po střechu. A jako bonus vám představíme náš nejnovější interkom, 2N® IP Style.Logo 2N OnAir, značky firem

Milestone vám ukážeme, jak dodržovat bezpečnostní opatření a maximální počet lidí v kanceláři. Stačí integrovat 2N přístupový systém s Milestone XProtect. S Axisem vás naučíme, jak zapojit 2N IP interkomy do Axis Camera Station. A vědeli jste, že můžete využít Axis kamery v kombinaci s 2N interkomy i pro přístup pomocí SPZ? S Inner Range a jejich security platformou Integriti, ukážeme sled událostí při neoprávněném vniknutí do budovy a přínos integrovaného systému dveřní komunikace. V neposlední řadě se dozvíte, jak díky Cisco zvládnou 2N interkomy rozvolat celou budovu a doručit hovor od návštěvníka správnému zaměstnanci.

Představení 2N® IP Style

V květnu vám představíme náš nejnovější interkom. Ptáte se, proč zrovna teď a jak to do scénáře zapadá? 2N® IP Style totiž propojuje to nejlepší z 2N s tím nejlepším z Axisu. Využívá chipset ARTPEC-7. Jeho kamera je dokonalá, pro integraci s VMS jako dělaná. Zajímá vás, jaké další prvky a funkce využijete ve svých projektech? Zaregistrujte se.

Kdy a kde?

Ať už jste v USA, Belgii, Rusku nebo na Novém Zélandu, mysleli jsme na vás. Připravili jsme dva termíny.

  • Pro US, LATAM a EMEA oblast vysíláme 20. května mezi 15 a 17 hodinou CET/ 10am and 12 pm EDT.

  • Pro APAC se k nám připojte 25.května mezi 3pm and 5 pm AEST.

V oba termíny budete moct chatovat s našimi zástupci živě.

Zaregistrujte se

20. května                                                 25. května