2N TELEKOMUNIKACE se umístila v soutěži Českých 100 nejlepších 2009 na výborném 36. místě!

Naše společnost má tu čest být i pro tento rok zařazena mezi giganty českého průmyslu, jakými jsou ČEZ, a.s., Škoda Auto a.s., IBM Česká Republika, spol. s.r.o. nebo Hewlett-Packard s.r.o. V rámci prestižní soutěže Českých 100 nejlepších jsme letos obsadili vynikající 36. místo!

07.12.2009

Společnost se účastní soutěže již od roku 1997. I přesto, že větší část produktů exportuje mimo Českou republiku, nalézá se vždy úspěšně v první čtyřicítce.

„Jsem přesvědčen, že úspěch společnosti se neodvíjí jen od jejích finančních výsledků, ale zejména podle toho, jak skvělé má lidi a firemní atmosféru, ve které pracují. Velmi nám také záleží na tom, jak nás vnímá veřejnost,“  uvedl Oldřich Stejskal, generální ředitel 2N.

Klíčovým kritériem pro umístění v této soutěži je počet nominací jednotlivých respondentů získaných na základě osobních znalostí a zkušeností při profesionální činnosti za posledních 12 měsíců. Navržená společnost navíc musí splňovat základní podmínky, jako je registrace v ČR a být zde plátcem daní, zaměstnávat minimálně 20 zaměstnanců a její obrat musí činit nejméně 30 milionů Kč.

Soutěž 100 ČESKÝCH NEJ vyhlašuje společnost COMENIUS, panevropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědeckotechnickou spolupráci. Za cíl si klade ocenit české firmy dosahující vynikajících a mimořádných výsledků ve své oblasti podnikání.