2N TELEKOMUNIKACE obsadila 8. místo v anketě Nejlepší zaměstnavatel roku 2009/2010

Telekomunikační společnost 2N TELEKOMUNIKACE obsadila 15. dubna v kategorii malé a střední společnosti 8. místo v anketě Nejlepší zaměstnavatel Česká republika 2009/2010. 2N tímto navázala na řadu ocenění z minulosti a i v letošním roce potvrdila, že patří mezi top zaměstnavatele, kteří umí vést a dokážou pečovat o své zaměstnance.

22.04.2010

Diplom - Nejlepší zaměstnavatel roku 2009/10O výsledku umístění 2N rozhodli sami zaměstnanci v průzkumu motivovanosti zaměstnanců. Dalšími rozhodujícími faktory byly analýza personálních politik a v neposlední řadě průzkum mezi vrcholovým vedením. Studie se společnost 2N TELEKOMUNIKACE účastní pátým rokem s 90% mírou návratnosti vyplněných dotazníků.

„Jsme hrdí na to, že se nám již po čtvrté podařilo umístit se v první desítce studie Hewitt Associates, které se účastnilo celkem 50 společností.  Je úžasné, vidět výsledek své dlouhodobé práce a úsilí vytvořit co nejlepší pracovní prostředí,“ uvádí k umístění Generální ředitel, Oldřich Stejskal.

O studii „Best Emloyers Česká republika“

Průzkum každoročně provádí společnost Hewitt Associates, největší mezinárodní poradenská a outsourcingová firma v oblasti řízení lidských zdrojů. Výsledky studie vycházejí z názoru 8 042 zaměstnanců zúčastněných společností, kteří prostřednictvím vyplněných dotazníků vyjádřili názor na svého zaměstnavatele.