2N spouští nové webové stránky

2N TELEKOMUNIKACE vstupuje do nového ročního období s novými interaktivními webovými stránkami. Nový web přináší zcela neotřelý koncept online marketingu. Společně s agenturou SiteOne, která se na nové koncepci podílí, jsme vytvořili uživatelsky příjemnou a atraktivní internetovou prezentaci.

29.03.2010

„Na nové verzi www.2n.cz chceme našim zákazníkům nabídnout maximum informací v co nejjednodušší formě. Uvědomujeme si specifika telekomunikačního trhu, a proto jsme věnovali maximální pozornost jasné a přehledné komunikaci ve vztahu k různým skupinám našich zákazníků,“ uvádí Rudolf Šrůtek, Online Marketing Manager. Největší pozornost klademe na zpřehlednění struktury webu a využití interaktivních nástrojů především v české a anglické jazykové mutaci.

Od nových webových stránek si slibujeme především příliv nových českých i zahraničních zákazníků a posílení profesionálních prodejních nástrojů, které budou generovat měřitelný zisk.

Do poloviny tohoto roku připravujeme ještě španělskou, francouzskou, německou a ruskou verzi.