2N představí na veletrhu Mobile World Congress Barcelona 2010 operátorské novinky

Na nejprestižnějším mezinárodním operátorském veletrhu Mobile World Congress (MWC) v Barceloně ve dnech 15. – 18. února 2010 bude svá telekomunikační řešení prezentovat společnost 2N TELEKOMUNIKACE. 2N zde nabídne to nejnovější ze svého portfolia v oblasti UMTS, IP, M2M a GSM.

01.02.2010

MWC Barcelona se řadí mezi největší celosvětové výstavy v oblasti telekomunikačních řešení, které určují trendy v operátorském byznysu pro letošní rok 2010. „2N se MWC účastní od roku 2008 a jako v minulosti na MWC míříme s cílem upevnění stávající spolupráce a nalezení nových příležitostí jak s tuzemskými i zahraničními operátory,“ uvádí Michal Kratochvíl, Business Director.

Na veletrhu MWC představí 2N TELEKOMUNIKACE produktové novinky nejen v oblasti UMTS. Stěžejním produktem letošní výstavy v UMTS řešení je Bezdrátový 3G Wi-Fi Hot Spot, který přináší velmi zajímavou obchodní příležitost provozovatelům hotelů a restauračních zařízení v podobě předplaceného internetového připojení.

Dalšími novinkami, které si můžete během výstavy sami prohlédnout a případně i vyzkoušet jsou zařízení nabízející hostované služby a IP řešení pro rozšíření stávajících ústředen klientů.

V neposlední řadě zde naleznete široké portfolio M2M zařízení především, pro měření a vzdálený dohled a správu.

2N naleznete na MWC Barcelona v hale 2-0, u stánku číslo 2D66 v termínu od 15. – 18. Února 2010. Domluvit si schůzku mohou zájemci prostřednictvím interaktivního formuláře na www.2n.cz nebo na Linked-In s jednotlivými zástupci společnosti 2N.