2N na ITW 2010 představuje svá řešení pro centrální správu SIM karet

Praha, 3. května 2010 – Ve dnech 24. - 26. května se stane Washington DC hostitelským městem mezinárodního telekomunikačního veletrhu ITW 2010. Již podruhé zde český výrobce a dodavatel telekomunikačních zařízení 2N TELEKOMUNIKACE bude prezentovat své novinky z oblasti SIM managementu. V letošním roce budou vystavované produkty, určené především pro poskytovatele internetových služeb a integrátory, k vidění na stánku č. 814.

13.05.2010

Ti, kteří vlastní více GSM bran v různých destinacích, ocení naše centrální řešení pro správu SIM karet  2N® SIM Star – SIM Server. „2N® SIM Star – SIM server dokáže spravovat  více než 25 000 SIM karet z pohodlí jedné kanceláře,“ doplňuje Marketing product manager, Vladimír Svozil.

Svoji premiéru na veletrhu ITW bude mít VoIP GSM/UMTS brána 2N® VoiceBlue Lite, která umožní firmám používající IP PBX razantně snížit náklady za volaní do mobilních sítí. Již loni jsme představili digitální – PRI/VoIP GSM/UMTS bránu 2N® StarGate. Ta představuje ideální investici pro střední a velké společnosti s vysokým počtem hovorů do mobilních sítí. Díky svému šetřícímu automatu dokáže vyhledat nejlevnější cestu a použije tu nejvýhodnější SIM kartu.

O výstavě  ITW 2010

Mezinárodní telekomunikační týden (ITW) je výstava věnovaná především setkávání a navazování kontaktů v oblasti telekomunikací. Každoročně navštíví výstavu více než 4000 delegátů z téměř 1300 společností z celého světa z řad mobilních/bezdrátových operátorů, ISP, poskytovatelů VoIP, dopravců a řadu dalších. ITW nabízí rozsáhlý výstavní prostor s více než 120 výstavními stánky.